Ik wil een visueel sterke content website

Het ontwikkelen van een branding of marketing website is een geweldige manier om de identiteit en boodschap van je merk op een online, gouden serveerblaadje te presenteren. 

make it fly - oplossing - branding & marketing website
Time to discover

Tijdens onze Discover fase zetten we figuurlijk een stapje terug. Vooraleer we aan de slag kunnen met het bepalen en uiteindelijk bouwen van je digitale oplossing, willen we eerst te weten komen wie jij als business bent. Wat zijn jouw waarden, jouw visie, jouw doelgroepen,... en wat is jouw toekomstvisie voor je bedrijf?

Stuk voor stuk essentiële vragen die de koers zullen bepalen van je website. Alleen via het Discover traject hebben we een volledig beeld van wie je bent en welke doelstellingen hier aan gekoppeld kunnen worden. Twee ontzettend belangrijke parameters voor het bepalen van je digitale oplossing en het uitkiezen van de gepaste technologie.

make it fly - oplossing - branding & marketing website
Ready, set, go!

Op basis van je doelstellingen, kunnen we een gerichte aanpak voorzien.

Leadgeneration.
Wanneer de focus voornamelijk op lead generation ligt, is het inzetten op duidelijke landingspagina's met voldoende CTA's uitermate belangrijk. Een dergelijk platform moet sterke content voor de gebruiker bevatten én goed vindbaar zijn door zoekmachines. 

E-commerce.
Een e-commerce platform moet eenvoudig te gebruiken en te navigeren zijn, zodat jouw bezoekers snel en probleemloos door de site kunnen bladeren. Een intuïtieve interface, duidelijke categorieën en een goed doordacht ontwerp zullen hierbij helpen.

Je merk in de kijker zetten. 
Voor elk platform hanteren we een "het oog wilt ook wat"-policy. Wanneer we een merk extra in de kijker willen zetten met behulp van een digitaal platform, is dit net wat meer aan de orde. Het design van de website moet aantrekkelijk zijn en de aandacht van de gebruiker trekken. Dit omvat een aantrekkelijk kleurenschema, een goed gekozen typografie en een aantrekkelijke lay-out.

make it fly - oplossing - branding & marketing website
Matching van de geschikte technologieën

Zodra alle neuzen in dezelfde richting staan, maken we een keuze in de technologie. Onze kracht? Bij make it fly huizen doorwinterde experts, elk gespecialiseerd in uiteenlopende technologieën. Drupal, Magento, React, Java,.... 

We hebben steeds een ruime keuze voorhanden en zijn we niet gelimiteerd tot één specifieke technologie om je digitaal platform leven in te blazen.

make it fly - case - Croky

Een speelse en informatieve Drupal website voor Croky

Voor Croky ontwikkelden we een aantrekkelijkevrolijke website die op een ludieke manier alle informatie van Croky voorstelt en de Croky sfeer weet te delen met bezoekers.

Zowel het assortiment, ingrediënten, allergenen, maar ook bedrijfsinformatie moeten op een makkelijke maar speelse manier worden weergegeven. Door creatief gebruik te maken van een dynamisch design, surf je moeiteloos van naturel chips naar de barbecuesmaak.

Het eye-catching design geeft je goesting om elk smaakje in het gamma van Croky te ontdekken. Op een speelse manier is er een duidelijk overzicht van alle ingrediënten en eventuele allergenen.

muriel myle

We brengen je merk tot leven en vertellen je verhaal op een visueel aantrekkelijke manier dankzij een krachtig ontworpen branding website.

Muriel Myle
Business Developer

Versterk je merk met een krachtige branding website die je unieke identiteit weerspiegelt.