Ik wil een website of platform laten bouwen waarmee ik snel resultaten kan behalen

Wij pakken IT-projecten stap voor stap aan, omdat dit enorm veel voordelen heeft voor jou als klant. Al te vaak wordt een digitale transformatie als één geheel beschouwd en aangepakt, maar de ervaring leert ons dat enkel gefaseerd werken een maximale slaagkans heeft.

Klaar om jouw project samen aan te vliegen?

Contacteer ons
Doordachte aanpak voor maximaal resultaat

Gefaseerd werken is snel én krachtig uit de startblokken schieten

Waarom we jouw digitale oplossing gefaseerd opzetten? Daar hebben we verschillende redenen voor. Je moet aan het begin niet ineens een grote investering doen, de website of het platform kan meegroeien met je bedrijf, het geeft sneller resultaat en we zien in de praktijk dat IT-projecten die we stap voor stap aanpakken, de beste slaagkans hebben.

En misschien nog wel het belangrijkst: we kunnen veel sneller waarde creëren voor jouw bedrijf. Jouw bedrijf snel on track krijgen om bijvoorbeeld meer leads of meer sales te behalen, daar doen we het voor.

Klaar om snel resultaat te boeken?

Kom babbelen over jouw project
make it fly - Oplossing - Gefaseerde digitale transformatie

Een betere online ervaring leidt tot meer verkopen en contactaanvragen

Een verkoop of lead genereren begint bij het creëren van waarde voor je klanten. Zorg voor een positieve online ervaring en bied de websitebezoeker relevante informatie aan, enkel zo zal je het onderste uit de online kan halen.

Hieraan gaat een goede kennis van je doelgroep vooraf. Je kan de gebruiker maar relevante content voorschotelen en een geoptimaliseerde online ervaring bieden, als je weet wat de verwachtingen zijn.

Meer efficiëntie door automatisering van interne processen

Ook hoog op onze checklist, is dat je medewerkers graag werken met het systeem dat we voor jou bouwen. We denken bovendien graag mee welke interne processen je kan optimaliseren. Processen digitaliseren en automatiseren zal de productiviteit en tevredenheid van je medewerkers ten goede komen én zorgt voor meer efficiëntie en bijgevolg kostenbesparing. Het is dus volledig win-win.
 

make it fly - Oplossing - Gefaseerde digitale transformatie
Het matchen van de juiste technologie

Door de juiste technologie zorgvuldig te selecteren, realiseren we enkel digitale oplossingen waarop je verder kan bouwen. Zo vermijden we dat je onnodig budget spendeert en zorgen we ervoor dat jouw investering volledig toekomstproof is - deze kan als het ware meegroeien met jouw bedrijf en ten alle tijde bijgestuurd worden.

Bovendien werken we enkel met open source technologieën, omdat het niet alleen ons, maar ook jou heel wat voordelen biedt. Er zijn geen vaste maandelijkse of jaarlijkse licentiekosten aan verbonden, en het geeft je de volledige controle over alle code van het systeem. Het is dus heel eenvoudig voor developers om zaken aan te passen en volledig op maat te werken.

Ten slotte ben je als gebruiker zelf eigenaar van de gegevens die door de code worden gegenereerd.

make it fly - Oplossing - Gefaseerde digitale transformatie
Optimalisatie is key

Je digitaal ecosysteem verbeteren is een continu proces. Na de lancering van je platform of website stopt ons werk niet: we volgen nauw op hoe goed onze digitale oplossing aan jouw noden voldoet, wat er nog beter kan, en hoe je met je gloednieuwe website of platform nog betere resultaten kan genereren.

Dit doen we zeer gericht, zodat we een zo juist mogelijk beeld krijgen van wat we nog kunnen verbeteren:

  • Bij het opmaken van je digitaal ecosysteem stellen we KPI’s op. We bepalen je doelstellingen en gaan deze op vaste momenten evalueren. Bijvoorbeeld: kwartaal x heeft je website 5 offerteaanvragen gegenereerd, de KPI voor maand x+1 is om 8 offerteaanvragen te genereren. Nadien gaan we na of deze KPI dan ook behaald is en wat we, indien nodig, nog kunnen optimaliseren om bij te sturen.
  • We stellen je meetsystemen op met je KPI’s in het achterhoofd en zorgen ervoor dat al de data die je binnenkrijgt gestructureerd is en meteen een antwoord geeft op de vooraf bepaalde goals.
  • Door het gebruik van tools als Hotjar of Clarity, kunnen we live interacties oppikken en de handelingen van gebruikers voor zowel interne als externe systemen bekijken. Dit is de beste basis om te evalueren waar we processen nog kunnen versnellen of hoe we informatie beter vindbaar kunnen maken.

Door de processen en tools te optimaliseren volgens de noden van klanten en werknemers, kan je groei verwezenlijken en budgetefficiëntie bereiken.

Zorg ervoor dat je medewerkers graag met je nieuwe platform of website werken. Dit komt hun tevredenheid ten goede, wat zich ook afstraalt op de klantentevredenheid. Bovendien bekom je zo meer efficiëntie binnen je organisatie, zodat je digitale investering maximaal rendeert.

make it fly - Business developer - Fons Vandamme

Wij maken zoveel mogelijk impact in de eerste stap. Dankzij een gefaseerde aanpak, groeit onze digitale oplossing mee met jouw bedrijf. En natuurlijk start de beste aanpak met een goed kennismakingsgesprek.

Fons Vandamme
Drupal architect & business developer

We helpen je graag op weg.